Rezultati sa takmičenja

Na školskom takmičenju postignuti su sljedeći rezultati:

MATEMATIKA
u kategoriji učenika sedmog razreda:
1. mjesto – Lana Todorović,
2. mjesto – Marijana Miletić,
3. mjesto Milica Bojanić;

u kategoriji učenika osmog razreda:
1. mjesto – Luka Cimeša,
2. mjesto – Miloš Stojnić,
3. mjesto- Nevena Ljubojević;

u kategoriji učenika devetog razreda:
1. mjesto – Nataša Kajkut,
2. mjesto – Jana Savić,
3. mjesto – Sofija Koščica.

Na školskom takmičenju iz INFORMATIKE najuspješniji su:
1. Miloš Stojnić,
2. Ivan Marković i
3. Luka Cimeša.

U školi je održano takmičenje iz VJERONAUKE za učenike šestog razreda.
1. mjesto osvojila je Srna Mrkobrada,
2. mjesto Ivana Maksimović, a
treće mjesto Danilo Klincov.

REZULTATI OPŠTINSKOG TAKMIČENJA

Na Opštinskom takmičenju iz MATEMATIKE najuspješniji rezultat je ostvario Luka Cimeša, učenik sedmog razreda, osvojivši peto mjesto. Čestitamo Luki i nastavnici Dragani Grbić.

Na Opštinskom takmičenju iz VJERONAUKE naša učenica Srna Mrkobrada osvojila je četvrto mjesto. Čestitamo Srni i vjeroučitelju Blagoji Đukiću.

Na Opštinskom takmičenju iz INFORMATIKE, Miloš Stojnić, učenik osmog razreda, je osvojio treće mjesto. Čestitamo Milošu i nastavnici Tatjani Medarević.

Ženska KOŠARKAŠKA EKIPA naše škole je osvojila treće mjesto na Opštinskom takmičenju. Čestitamo na dobroj igri i osvojenom priznanju našim učenicama i nastavnici Ljiljani Kesić.

Na Opštinskom takmičenju iz HEMIJE Miloš Stojnić, učenik osmog razreda naše škole, osvojio je četvrto mjesto. Čestitamo Milošu i nastavnici Slađani Španjić.

Na Opštinskom takmičenju iz ENGLESKOG JEZIKA, održanom 9. marta, naša učenica Milica Bajić, je osvojila 6. mjesto, osvojivši 92% boda na testu. Čestitamo od Milici i nastavnici Andrei Stefanjuk Labotić.

Na Opštinskom takmičenju iz FIZIKE, održanom 16. marta u JU OŠ ,,Miloš Crnjanski” Miloš Stojnić je osvojio 5. mjesto, a Nebojša Kod 13. mjesto. Čestitamo i njima i nastavniku mentoru, Marku Milovanoviću.

U Sarajevu, na održanom takmičenju u KODIRANJU, naši učenici devetog razreda, Igor i Ivan Marković su osvojili treće mjesto i specijalnu nagradu. Izuzetno smo ponosni na ovaj veliki uspjeh koji smo postigli kao pilot škola u projektu ,,Škola za 21. vijek”.

Na REGIONALNOM takmičenju iz MATEMATIKE, održanom 9. marta, naši učenici Luka Cimeša i Lana Todorović su osvoionalnomjili 4. i 10. mjesto. Čestitamo im na uspjehu, kao i nastavnici Dragani Grbić.

Na REGIONALNOM takmičenju u GIMNASTICI, održanom 17. marta naše učenice Milica Savić i Dunja Lakić osvojile su 2. mjesto u disciplini greda i treće mjesto u disciplini preskok. U disciplini parter, učenik Aleksandar Mačkić je osvojio 2. mjesto, a Andrija Đorđević 3. mjesto. Čestitamo našim gimnastičarima i želimo im uspjeh na predstojećem Republičkom takmičenju. Nastavnici Ljiljani Kesić, koja se brinula da takmičenje protekne u najboljem redu se zahvaljujemo.

Na regionalnom takmičenju iz PROGRAMIRANJA u JU OŠ ,,Miloš Dujić” u Čelincu, naš Miloš Stojnić je od 100 bodova, osvojio svih 100 i tako postao regionalni prvak Čestitamo Milošu i nastavnici mentoru Tatjani Medarević na izuzetnom uspjehu.

Subota, 29. mart, drugo mjesto na Gradskom takmičenju u pružanju PRVE POMOĆI! Čestitke ovoj vrijednoj, pametnoj i raspoloženoj ekipi i isto takvoj nastavnici Tatjani Borenović!

Na Gradskom stadionu je 26.3.2019. godine održano OPŠTINSKO TAKMIČENJE u ATLETICI za učenike osnovnih i srednjih škola. Našu školu su predstavljali Staša Kosić, Milenko Rožić i Vladimir Bajlović u bacanju kugle, Ivana Bobić i Marko Vuklišević na 800 m, Mihajlo Zrnić na 100 m i Kristina Marković u skoku udalj. Milenko Rožić je zauzeo 8. mjesto, Staša Kosić je osvojila 4. mjesto, kao i Kristina Marković. Najveći uspjeh je to što joj je drugo mjesto “pobjeglo” za samo 4 cm, a sedmi je razred. Iskrene čestitke učenicima i nastavnici Ljiljani Kesić.

Na REGIONALNOM takmičenju iz HEMIJE, održanom 6. aprila u JU OŠ ,,Branko Ćopić”, naš učenik, Miloš Stojnić osvojio je šesto mjesto. Milošu, koji je ove godine, kao i prethodne, učestvovao i zablistao na takmičenjima iz više predmeta, čestitamo i želimo mnogo uspjeha na Republičkom takmičenju iz programiranja! Pohvale idu i nastavnici Slađani Španjić.

На РEPUBLIČKOM такмичењу из МATEMATIKE, одржаном 6. априла у ЈУ ОШ ,,Георги С. Раковски”, наш ученик, Лука Цимеша освојио је одлично осмо мјесто! Браво за Луку и наставницу ментора, Драгану Грбић.

Miloš Stojnić ponovo uspješan, ovaj put osvojivši drugo mjesto na REGIONALNOM TAKMIČENJU  iz FIZIKE! Milica Lukić, na Regionalnom takmičenju iz SRPSKOG JEZIKA i jezičke kulture zauzela je 6. mjesto. Šta da kažemo, osim da smo ponosni na ove učenike i naše kolege, Marka Milovanovića i Vesnu Vrančić! Čestitamo I želimo sreću u nastavku takmičenja.